Honfoglalás 2000: Nobel-békedíjat Putyinnak!

POLITIKA
2015 február 13., 12:54
comments 174

Az MTI lehozta a kormány és Oroszország mellett és ellenségei ellen már sokszor kiálló Honfoglalás 2000 közleményét, amiben Szilvásy György (aki csak névrokona a korábbi miniszternek) és társai megint kimutatták feltétel nélküli hűségüket Oroszországnak. Itt a teljes közlemény:

„A civil szervezet tagjai az orosz követség előtt békés tüntetésen üdvözölték a közeli napokban hazánkba érkező Putyin elnököt. A szónokok, Szilvásy György és Jáky Mikós szerint az, hogy Európa két legerősebb gazdasági hatalmának befolyásos vezetői – A. Merkel és az orosz elnök – Magyarországra látogatnak, hazánk felértékelését jelenti, mely Orbán miniszterelnök és kormánya hatalmas, újabb – választási nyelvre lefordítva – kétharmados sikerének tekinthető. A civil szervezet kéri: az elnök erősítse meg a korábban megkötött szerződéseket (Paks II, gázszállítási szerződés stb.), továbbá jelentse be, hogy hazánkat mentesíti a gazdasági embargó alól.

A szónokok kitértek az orosz elnök személyes érdemeire, melyeket hazája, népe felemelkedése, a nemzettudat erősítése érdekében folytat, s küzdelmét korunk legpusztítóbb eszmerendszere a liberalizmus ellen.

Az ukrajnai tűzszüneti megállapodás létrejöttében Putyin elnöknek jelentős szerepe van, mely a Kárpát-aljai magyarság számára is megnyugvás jelent.

Putyin elnök a legtöbbet tett az európai és a világbéke megszilárdítás érdekében, ezért az egyesület kéri a M. T. Akadémiát: javasolja, hogy Putyin elnöknek ítéljék 2015-ben a Nobel-békedíjat

– hangoztatták a szónokok.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt