Vlagyimir Putyin: Leszophattok

külföld
2015 március 09., 14:33
comments 92

Állami kitüntetést kapott Oroszországban Ramzan Kadirov csecsen elnök, aki egy nappal korábban a Nyemcov-gyilkossággal kapcsolatban letartóztatott volt csecsen belügyes hazafiasságát méltatta, és hasonló elismerésben részesült az az orosz parlamenti képviselő is, akinek személyét összefüggésbe hozták Alekszandr Litvinyenko néhai orosz titkosszolgálati ügynök megmérgezésével.

Vlagyimir Putyin orosz államfő hétfőn közzétett rendelete szerint Kadirov "az elért munkasikerekért, az aktív társadalmi tevékenységért és a több éves lelkiismeretes munkáért" részesült Becsület érdeméremben.

Andrej Lugovoj, az orosz parlament alsóházának biztonsági és korrupcióellenes bizottsági alelnöke "az orosz parlamentarizmus fejlesztéséért és aktív törvényhozói tevékenységéért" a Haza szolgálatáért érdemérem 2. fokozatát nyerte el. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.