Nem úgy néz ki, hogy összejönne az iráni atomdeal

Tbg
külföld
2015 április 01., 19:43

Persze még bármi lehet, de nagyon úgy tűnik, hogy az Egyesült Államoknak és Iránnak nem a mostani svájci találkozón sikerül megállapodniuk az iráni atompogram lehetséges folytatásáról, és a jelenleg Iránt sújtó gazdasági szankciókról, íjra a Business Insider.

A találkozóval ebben a cikkben foglalkoztunk részletesen.

John Kerry ameriai és Javad Zarif külügyminiszterek között az első megbeszélés mindössze tíz percig tartott, de este - tájékoztatott az ugyancsak a Lausanne-i találkozón részt vevő Frank-Walter Steinmeier - újra összeültek a felek.

Steinmeier azt mondta, Irán újabb javaslatokkal állt elő, de azt még maga sem tudta megmondani, marad-e csütörtökön vagy sem, orosz, francia és kínai kollégái már elmentek. Kerry szóvivője azt mondta, a külügyminiszter csütörtök reggelig biztosan marad. (BI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.