Csötönyi Sándor maradt a Box Szövetség elnöke

sport
2015 április 25., 08:42
comments 131

Újabb öt évre Csötönyi Sándort választotta meg elnöknek a Magyar Ökölvívó Szakszövetség közgyűlése.

A sportszövetség tájékoztatása szerint a szombati, budapesti tisztújításon a 118 szavazásra jogosult küldött közül 86 jelent meg, és Csötönyit, aki az egyetlen jelölt volt a posztra, egy tartózkodás mellett választották újra.

"A leglényegesebb vívmányunk az, hogy továbbra is egység uralkodik a sportágban. Ez az egység hozta meg az utóbbi öt év jó eredményeit. Az egyesületek 80 százaléka jelölt elnöknek, ellenjelöltet nem állítottak. Érzem a tiszteletet és a bizalmat a munkámmal és a személyemmel kapcsolatban."

Ezt már a szövetséget 1996 óta irányító Csötönyi mondta a szavazás után. Mostanság sok sportszövetséget vett át kormánypárti politikus, Kocsis Máté a kézilabdát, Németh Szilárd rezsibiztos pedig a birkózást gyűrte maga alá. A jelenséggel itt foglalkoztunk. Azért nem maradtunk fideszes politikus nélkül, Kepli Józsefet, Hévíz alpolgármesterét beválasztották az elnökségbe. (via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.