Az angol fogadóirodák szerint Alice lesz a ma született hercegnő neve

külföld
2015 május 02., 12:46
comments 93

Angliában mindenre lehet fogadni, így arra is, hogy mi lesz majd a neve Katalin hercegnő és Vilmos herceg szombaton reggel született második gyerekének. Az már kiderült, hogy a baba lány, ezért a fiúnevek már többnyire kizárhatók. Ezek a brit Ladbrokes fogadócég odds-ai a lehetséges lánynevekre:

screen shot 2015-05-02 at 1.08.40 pm

 

Látható, hogy az Imogen és a Leia is játszik, ha valaki csak 10 fontot tett a kettő közül valamelyikre, akkor is 1000 fonttal (majdnem 420 ezer forinttal) lesz gazdagabb, ha a királyi család eléggé szereti a Csillagok háborúját vagy eléggé jártas a Shakespeare-i angol történetvilágban. (BI)

A Ladbrokes-nál arra is lehet fogadni, hogy milyen színű ruhában jelenik majd meg először a trónörökös. Miúta kiderült, hogy Katalin lányt szült, természetesen a rózsaszín vette át e vezetést, de a sárga, a kék és a fehér is esélyes.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.