A fideszes Tállai András kiabált az öltözőben, amiért rosszul játszott a fociacsapata

sport
2015 május 19., 17:58
comments 134

Mivel egymás után három meccsen kaptak ki, most sem jut fel az első osztályba az NB II-ben játszó Mezőkövesd Zsóry. A Nemzeti Sport szerint a Siófoktól elszenvedett 2-1-es vereség után a klub elnöke, a fideszes Tállai András, aki jelenleg államtitkár is a Belügyminisztériumban,

„emelt hangon kérte számon a csapaton a vereséget az öltözőben”.

Az újság szerint ennek a szóváltásnak a játékoskeretre is lesz kihatása, ugyanis a csapat szerződést bont a Tállai hangnemét kifogásoló Kunsági Rolanddal. A csapat edzőt is vált, a Siófoktól hazai pályán kapott pofon után távozik a csapatot eddig irányító Lucsánszky Tamás vezetőedző.

photo_camera Tállai András egy Orbánt és Puskást ábrázoló képpel :DDDD

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.