Az összes orosz cég kihullott a Financial Times 100-as listájáról

gazdaság
2015 június 22., 22:04
comments 31

A Financial Times minden évben listát ad ki a világ legnagyobb cégeiről. Az első 100-ban már egyetlen orosz sincs. A legjobb helyezést elérő Gazprom a 83-ról csúszott a 170. helyre. A Rosznyeft nevű állami olajcég 213., a Lukoil 271., a nikkelbányászattal foglalkozó Norlisk Nickel 421, a Szurgutnyeftyegaz olaj- és gázcég pedig 441. lett. A Norlisk Nickelt leszámítva ezek a cégek az első 100-ban szoktak lenni. A tavaly még a 177. helyen álló Sberbank már a legnagyobb 500 cég közé sem fért be. (Meduza.io)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.