Elindult az Origo értékesítése

Média
2015 június 29., 12:44
comments 100

Ezt jelentette be a zrt. vezetősége a délután kettőkor tartott értekezleten. Azt mondták, hogy a Magyar Telekom (az Origo Zrt. tulajdonosa) kapcsolatba lépett a lehetséges vevőkkel, várják a válaszaikat. A reggeli hírek szerint 10 lehetséges vevőnek küldték ki a dokumentációt, a Világgazdaság azt írta, hogy Habony médiacége vagy az Indexet is tulajdonló, FHB-s Spéder Zoltán-féle CEMP is lehet a vevő. Úgy tudjuk, hogy a zrt. vezetősége azzal indokolja az Origo eladását, hogy a Magyar Telekomot tulajdonló Deutsche Telekom stratégiai döntése szerint meg kell szabadulni a profilidegen üzletágaktól.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.