Hipnotikus vizualizáción látható, hogy zajlik a légi forgalom London felett

közlekedés
2015 július 13., 12:44
comments 37

A légi ellenőrzéssel foglalkozó NATS rakta össze ezt a kis vizualizációt arról, hogyan alakul a légi forgalom egy napon át London és környéke fölött. Minden reptér kapott egy saját szint, és így lehet figyelni, ahogy jönnek-mennek a gépek.

A NATS évi kétmillió járat repülését kezeli évente a brit légtérben, ebből 1,2 millió az öt londoni reptér egyikén zajlik. Ez napi 3000 járatot jelent. A vállalatnál nagyon büszkék rá, hogy az esetek 99,8 százalékában nem fordul elő a légi irányítással összefüggő késés.

A teljes forgalom 1.07-től látható,a leglátványosabb részért érdemes odáig tekerni. (via Citylab)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.