Veszélyes mérgek kufáraira, igazi nagyhalakra csaptak le a kékek

bűnügy
2015 július 30., 19:21
comments 219

A rendőrség általában tényleg spangliról spanglira számolja fel a kábítószer fogyasztást Magyarországon, de a szorgos pitykék most végre igazi nagykutyákra csaphattak le.

A police.hu összeállítása szerint hullanak a dealerek, az is a címe az anyagnak, hogy

"Dílerről dílerre felderítve"

Itt nem szarral gurigáznak.

És tényleg micsoda nagy pályás arcokról van szó. Az egyiknél 55 (!!!!) gramm fű, a másik 70 (!!!!!!!!) gramm varázsgomba volt. (Ami egyébként a legkevésbé ártalmas tudatmódosító szer a világon, messze az alkohol és a dohány mögött.) Csak nehogy a függők megvaduljanak, és erőszak legyen a vége annak, hogy totál kiürült a piac.

Még jó, hogy az egész világ pont abba az irányba megy, hogy keményen oda kell lépni a fű, meg a gomba ügyében.

Mindegy, a lényeg, hogy megérte a befektetett sok munkaóra. Reméljük hosszú időre börtönbe kerülnek a halál veszedelmes vámszedői, és addig terjedhet majd a legális herbál, azzal úgyis minden rendben van.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.