175 millió forintos(!!!) luxuskarórát villantott Putyin szóvivője

2015 augusztus 3., hétfő 11:54
295

Dmitrij Peszkov munkája a Kremlben eddig az volt, hogy a korrupt ellenzéket támadja, és a saját testével védje meg Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin elnököt a nemtelen támadásoktól.

Dmitrij Peszkov 2013-ban (Fotó: Kiril Kudrajvcev / AFP)

Most viszont nem az államfőt, hanem személy szerint őt támadja az orosz média, így hát az lesz a dolga, hogy elmagyarázza, miért volt rajta egy 400 ezer eurós karóra.

Peszkov öt év járás után szombaton Szocsiban, egy előkelő szállodában vette el Tatjána Navka olimpiai bajnok műkorcsolyázót, és az esküvői fotókon látszik, hogy a férfi egy drága órában volt.

Alekszej Navalnij, az ismert ellenzéki kiderítette, hogy az óra egy Richard Mille RM 52-01, amiből összesen harmincat készítettek, és közel 400 ezer euróba, azaz 175 millió forintba kerül. Összehasonlításképp: Peszkov 2014-ben a vagyonnyilatkozata szerint 9 184 358 rubelt, azaz kb. 93 ezer fontot keresett.

Peszkov azt állítja, az órát a feleségétől kapta, és drága volt, bár nem annyira, mint feltételezik, de hogy a felesége mennyit költött rá a saját pénzéből, ahhoz „semmi köze senkinek”. (Telegraph)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt