Nukleáris és vegyianyag-szennyezésre szakosodott mentőcsapatot küld Tiencsinbe a kínai hadsereg

külföld
2015 augusztus 13., 09:38
comments 286

Még mindig nem lehet semmit tudni arról, hogy pontosan mi okozta a brutális erejű robbanást a világ 10. legnagyobb kikötővárosában, a kínai Tiencsinben. A hatóságok tájékoztatásából eddig annyi derült ki, hogy egy raktárhelyiség robbant fel, amiben veszélyes vegyianyagokat és más veszélyes anyagokat tartottak. A robbanás óriási pusztítást végzett.

Egy kínai újság, a People's Daily viszont a Twitteren azt írta, hogy 214 katonából álló, nukleáris és vegyi szennyezésekre szakosodott különleges mentőcsapatot küld a kínai hadsereg Pekingből Tiencsinbe. A név nem kecsegtet sok jóval.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.