Magyar libákat zúztak szét az orosz hatóságok

Három fagyasztott, azaz már nem élő, de fagyasztott libaként még ontológiai entitásnak tekinthető fagyasztott libát zúztak szét az orosz hatóságok.

Annyira hülye a sztori, hogyha nem lenne róla videó, talán el sem hinné, de van:

A videót Max Seddon, a Business Insider ukrajnai tudósítója is megosztotta, de arra már a TrógerNews hívta fel a figyelmet, hogy itt egészen konkrétan magyar állatokról van szó.

Cinkosok közt bűnös, aki néma

A videó pedig egy propagandavideó, legalábbis nehéz elképzelni, miért kell dokumentálni egy ekkora horderejú kiskereskedelmi válaszcsapást, amely egyébként elég messze, Tatárorföldön történt meg.

A videón szereplő hatóságok mindenesetre elég komolyan veszik az európai termékekre kivetett oroszországi szankciókat, még három tanút is berángatnak az utcáról, hogy tanúskodjanak, majd a faygasztott libákat egy több tonnás, hernyótalpas munkagéppel zúzzák szét egy szeméttelepecskének látszó szeméttelepen. (via MaxSeddon/TvRain/TrógerNews --> recept!)

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.