Lázár János megint nyilvánosan tette helyre L. Simon Lászlót

2015 augusztus 16., vasárnap 14:03
188

Lázár János egyszer már felszólalt, miután L. Simon László letagadta, hogy tulajdonosa lenne a rákellenes, látásjavító és mindenre jó barackmagot gyártó cégnek, miközben az a cégnyilvántartás és az államtitkár vagyonbevallása szerint is az övé.

Miután az államtitkár az RTL híradójának azt mondta, hogy semmi köze a céghez, az a felesége tulajdona, Lázár János is is megnézte az interjút, és azt üzente L. Simonnak, hogy tegyen rendet maga körül.

A Miniszterelnökséget vezető miniszter (aki gyakorlatilag a kormány központja, de valamilyen okból mégis folyton kritizálja a kormányt) most ezzel a közleménnyel tette helyre még egyszer az államtitkárt, és próbálta emelni a kormányzati szereplők fényét:

„Nagyra értékelem L. Simon László államtitkár úrnak a Miniszterelnökségen végzett munkáját, ugyanakkor már neki is jeleztem azt az álláspontomat, hogy aki állami vezető lesz, az akkor teszi a legjobbat, ha megszabadul minden valós befolyást jelentő gazdasági érdekeltségétől.

A jövőben nyomatékosan felhívom a Miniszterelnökségen dolgozó államtitkárok, helyettes államtitkárok figyelmét, hogy üzleti tevékenységet ne folytassanak! Azért, hogy ne fordulhasson elő olyan helyzet velük kapcsolatban, ahol az összeférhetetlenségnek, vagy a visszaélésnek akárcsak a gyanúja is egyáltalán felmerülhet.”

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt