Egy férfi beszart az első randin, és csodálatos rajzfilmet csinált belőle

2015 szeptember 11., péntek 7:26
108

Az év legviccesebb animációs kisfilmjéből, a First Date With Carlból kiderül, hogyan mentette meg a helyzetet a főszereplő, az amerikai Carl, aki nagyon jól szórakozva mesélte el a történetet.

Miután Carl éjjel a haverjaival iszogatott, másnap pedig elment egy „jógás csajjal” a strandra, ez volt az első randijuk. Minden jól ment, együtt jógáztak, beszélgettek, aztán Carl egyszercsak érezte, hogy muszáj elmennie a vécére, ezért a mondat közepén szólt, hogy ki kell mennie a mosdóba.

El is indult, de tíz lépés után érezte, hogy nem fogja elérni a vécét, ami egyébként nem volt messze. Ezért amilyen gyorsan csak tudta, kb. terpeszállásban kezdte el szedni a lábait – nem világos, hogy miért, hiszen ez kontraproduktívanak tűnik –, valahogy így:

first date with carl rajzfilm beszarás

Úgy 25 méterre volt csak a céltól, amikor már nem bírta tovább, és teleszarta a fehér fürdőgatyáját. Elmondása szerint majdnem az egész kijött, és akkora volt az adag, mint egy farönk.

És ezután indult el a mentőakció: bement a nyilvános strand vécéjébe (szerencsére az egyik fülke pont felszabadult), befejezte a dolgát, aztán elhatározta, hogy mivel bírja a lányt, meg fogja menteni a helyzetet.

Levette a fürdőnadrágot, és a vécét újra meg újra lehúzva elkezdte kimosni a nadrágot a fajanszban.

Amikor végzett, visszavette a gatyát, visszament a strandra, és egyből bement a tengerbe, hogy átjárja a víz, és kicsit megnyugodjon.

A randit megmentette, sőt: állítólag két év telt el, és még mindig együtt vannak.

Carl 3 pontban árulta el a siker receptjét, ha valaki tudni szeretné, mit tegyen, ha bekakál az első randin:

  1. Intézd el a dolgot!
  2. Te irányítsd az eseményeket!
  3. Tedd meg, amit meg kell tenned!

Köszönjük, Carl! (Dangerous Minds)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt