https://img.444.hu/bencsik-andrás-tüntetés-magyar-narancs-cöf.jpg

1500 békemenetes tüntet a Magyar Narancs ellen

2015 szeptember 13., vasárnap 15:18
341

Bencsik András, Bayer Zsolt és nagyon sok nyugdíjas azért vonult a szerkesztőség elé, mert a lap a héten szögesdrótból Hitler-bajuszt rajzolt Orbánnak.

Bayer Zsolt és Csizmadia László is ott van (Fotó: Ács Dániel / 444)

Ács Dani a helyszínről azt mondta, hogy a tüntetésen lágy dallamok szólnak, a transzparenseken gyilkos humor látható, és kellemes a napsütés.

Fotó: Ács Dániel / 444

Horváth Bence a helyszínről azt mondta, hogy a Mester utca megtelt nyugdíjasokkal, akik egyébként rendezetten vonultak, atrocitás nem történt, de ha történik bármi, azonnal szólunk.

Őrzik a kerítést (Fotó: Horváth Bence / 444)

A Páva utca 8. alatti szerkesztőséghez Bencsik András ezzel a szöveggel hívta oda a CÖF szimpatizánsait: „A szólás- és véleményszabadság intézményének határait a Magyar Narancs hetilap átlépte, amikor Hitlernek ábrázolva, a címoldalára tette Orbán Viktor miniszterelnököt. Európa a második világháború óta nem élt át olyan súlyos és kiterjedt civilizációs válságot, mint ami most zajlik. Ebben a helyzetben elfogadhatatlan a Soros György által pénzelt hetilap uszító címlapja.”

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt