Schmitt Pál ment egy nosztalgiakört a parlamentben

POLITIKA
2015 október 12., 18:25
comments 154

Az biztos, hogy a volt köztársasági elnök nélkül nem lehetett volna megnyitni a parlament látogatóközpontjának az Országház története című új állandó kiállítását. A kiállítás pedig remekül megnyílt az épület újonnan lefedett XV. udvarában.

Schmitt Pál először mereven megbámulta Kövér László bajszát:

MTI Fotó: Kovács Attila
photo_camera Kövér László és Schmitt Pál koccint az Országház történetére - MTI Fotó: Kovács Attila

 

Majd okostelefonja segítségével a látottakat összevetette a kiállítás egyik szobrának szintén nagyon jól fejlett bajszával:

MTI Fotó: Kovács Attila
photo_camera MTI Fotó: Kovács Attila

Schmitt Pál a hamarosan kiállításmegnyitókon való pezsgőzés és a hódmezővásárhelyi vívó- és ökölvívó központok átadása mellett új elfoglaltságot is találhat magának, ugyanis egy magas szintű szakértői csoportban fog tanácsokat adni Navracsics Tibornak arról, hogyan járulhat hozzá a sport a külpolitikai célok eléréséhez. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.