Tényleg Dirk Gerkens jöhet az Andy Vajna által lenyelt TV2 élére

politika
2015 október 15., 10:09
comments 166

A Figyelő úgy tudja, hogy gyakorlatilag mindenben sikerült megegyeznie a TV2 új tulajdonosainak az RTL Klub egykori vezérigazgatójával, Dirk Gerkens-szel, és "99 százalék az esélye"', hogy Gerkens fogja vezetni az Andy Vajna birtokába kerülő kereskedelmi tévét. 

A lap szerint Gerkenst a személyes sértettség is motiválhatta, mert vissza akar vágni egykori munkaadójának, az RTL-nek, ahonnan viharos körülmények között távozott tavasszal. Gerkens menedzselte azt a rövid időszakot, amikor válaszul a reklámadóra, az RTL Klub hirtelen élesen kormánykritikus hangnemre váltott át. Most a jelek szerint mégis a bővülő kormányközeli médiabirodalom egyik fontos bástyájának élén találhatja majd magát. 

Gerkens lehetséges szerepéről egy hónappal ezelőtt részletesebben is írtunk. Mindenről, amit a TV2 - Vajna sztoriról most érdemes tudni, csütörtök délelőtt írtunk hosszabban

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.