Orbánék válaszoltak minden belga iskolás levelére

POLITIKA
2015 október 26., 06:35
comments 108

Múlthéten támadták meg a magyar kormányt a belga iskolások, akikről a Magyar Idők rántotta le a leplet: 

tanórákon másolták az Amnesty levelét. 

Az esetről készült cikket a 444 is szemlézte, sőt, három lehetséges megoldást is felvázoltunk:

  1. Orbán Viktor személyesen válaszol minden egyes levélre, amit a belga iskolásoktól kapott, és érthetően elmagyarázza nekik a magyar kormány menekültpolitikáját.
  2. A magyar iskolások levelet írnak a belga iskolásoknak, amiben elmagyarázzák a magyar kormány menekültpolitikáját, egyúttal megvédik Orbán Viktort a külföldi támadásoktól.
  3. Még több tornaórát!

Jelentjük, az első nyert. Ha nem is maga Orbán, de titkársága minden levélre válaszol, írja a Magyar Idők. A válaszlevelekben arra hívják fel a diákok figyelmét, hogy Magyarország szerint a rossz európai politika éppen most teszi tönkre azt a fantasztikus kontinenst, amit Európának nevezünk.

"Mi, magyarok azért dolgozunk, hogy ez ne következzen be. Ez egy fontos ügy"

A kiskorú nebulóknak Orbánék azt üzenték, ha kérdéseik vannak Európa jelenéről, a menekülthullám következményeiről, akkor ezekről beszéljenek szüleikkel, családjukkal. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.