Oroszország nem indít több gépet Egyiptomba

külföld
2015 november 06., 15:10
comments 109

Vlagyimir Putyin orosz elnök pénteken elrendelte az összes Egyiptomba tartó repülőjárat felfüggesztését. A bejelentésre azt követően került sor, hogy brit szakértők arra az eredményre jutottak, hogy a szombaton a Sínai-félszigetnél lezuhant orosz utasszállítóban bomba robbant. Az Airbus Sarm es-Sejkből Szentpétervárra tartott, a katasztrófában 224 ember vesztette életét. Korábban az Iszlám Állam fegyveresei azt állították, hogy ők lőtték le a gépet. (via BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.