Tényleg ilyen egy kém, aki ki akarja hallgatni Obamát és Putyint? :DDDDD

vicc
2015 november 16., 11:41
comments 99

Nagyon keveset tudni erről a G20-találkozón készült felvételről, de annál jobb, így legalább egyelőre boldogan elhihetjük, hogy a nemzetközi hírszerzést Jacques Tati-szerű figurák irányítják.

photo_camera

Az orosz Russia Today operatőre rögzítette, talán véletlenül, lehet, hogy biztos, ami biztos alapon odaállították a kamerát, de persze a putyini médiától kitelik, hogy az egész megrendezett. Vagy lehet, hogy ő is csak egy humorista. Tehát még egyszer mondom, nem tudunk róla semmit, így kell a helyén kezelni.

Az ügynök állítólag török, de nem biztos, ahogy azt sem lehet tudni, mi van a táskájában, amit pont a sarokban Barack Obamával egyeztető Vlagyimir Putyin felé irányít, de mintha csak egy Luc Besson-vígjátékból lépett volna elő.

Valószínűleg hamarosan ki fog derülni, hogy ki ez az úriember, és miben sántikált, addig pedig csak élvezzük a szegény ember James Bondjának mesteri manőverét.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.