Mészáros Lőrinc: Nem élek együtt Orbánnal

POLITIKA
2015 december 07., 07:56
comments 128

Ahogy Mészáros Lőrinc, Orbán Viktor gázszerelőből lett milliárdos barátja, egyben Felcsút fideszes polgármestere fogalmazott, „disznóöléssel egybekötött adventi vásárt” tartottak Felcsúton.

A Népszabadság ott volt, és mikrofonvégre kapták Mészáros Lőrincet, akitől a politikusok rokonait helyzetbe hozó Lex Tiborczról is érdeklődtek.

Mint mondta: közbeszerzésen nem indultak a cégei, és nem is ismeri az új törvény részleteit.

„Az nem bűn és nem bűncselekmény, ha valaki valakinek a rokona, ez egy adottság, amin nem tud az ember változtatni”

– mondta. (Pedig a módosítás lényege éppen az, hogy a nem egy háztartásban élő rokon, tehát Mészáros Lőrinc testvére vagy a lánya is indulhat a falu közbeszerzési eljárásain.)

photo_camera Polgármester megpusziltatása gyerekkel (via NOL)

Annyit még leszögezett:

„Én nem élek egy háztartásban sem a miniszterelnökkel, sem senki mással, csak a családommal, és nem is tudom, hogy a közbeszerzésben milyen változások vannak.”

A riport ezzel a befejezéssel zárul: „ütemesen rázza a lábát a Numerakirály című számra.” (Népszabadság Online)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.