Kitiltották Ukrajnából a Limp Bizkit énekesét

ZENE
2015 december 21., 21:17
comments 67

Fred Durst még októberben beszélt arról, szívesen élne Oroszországban, mert szerinte a kép, amit a média bemutat róluk, egyáltalán nem igaz, ő pedig szeretné bebizonyítani, hogy valójában nagyon cool hely. 

Arról már nem is beszélve, hogy Oroszországban valamiért még nem tartják bénának a zenét, amit játszanak. Durst még azon is elgondolkozott, hogy vesz egy házat a Krím-félszigeten. Az oroszok, akik minden Gérard Depardieu-höz hasonló celebet tárt karokkal várnak, felajánlották neki, hogy költözzön a Krímre.

Durst azóta sem költözött oda, de az a nyilatkozat elég volt ahhoz, hogy az ukrán biztonsági szolgálat 5 évre kitiltsa őt az országból. (Stereogum/BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.