Szívklinikán fekszik Andy Vajna

bulvár
2016 január 12., 05:59

A Blikk úgy tudja, hogy Andy Vajna magyar filmbiztos-kaszinómágnás-producer-tévétulajdonos-életművész-playboy lábát az utóbbi hónapokban többször megműtötték az Egyesült Államokban. A műtétek szövődményeként azonban érproblémák jelentkeztek a 71 éves Vajnánál.

Ezért pár napja egy budai szív- és érgyógyászati klinikára szállították.

Amiatt nem tudott elmenni a Golden Globe díjátadóra sem, ahol egy magyar film, a Saul fia nyerte a Legjobb idegen film kategóriát. A díjátadóra felesége Vajna Tímea ment el Andy nevében is. Remek választás volt, hiszen, ahogyan a remek life.hu is megírta, Timi a világsztárokat is túlragyogva gálázott, bizonyításképpen pedig megmutatták az olvasónak Timi egyik szelfijét is, amit talán a vécére várva készített.

A Blikknek a klinika egyik dolgozója azt mondta, hogy Vajna egy egyágyas VIP-szobában fekszik, ami távol van a kórház zajaitól, és nem is mehet be oda akárki.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.