Nem bejelentett taxistüntetéssel indult a hét Budapesten

közlekedés
2016 január 18., 05:04
comments 357

Az előre nem bejelentett demonstráció a Bajcsy-Zsilinszky út, József Attila út, Andrássy út kereszteződésében zajlik, közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság hétfőn kora reggel honlapján.

A tájékoztatás szerint a felsorakozott gépkocsik egy-egy forgalmi sávot szabadon hagyva akadályozzák a forgalmat.

photo_camera MTI Fotó: Lakatos Péter

A tüntetés az Uber budapesti terjeszkedése miatt zajlik, délelőtt 11-től lesz egy bejelentett demonstráció a Főpolgármesteri Hivatal előtt, ehhez össze is hozták az elmúlt évek egyik legerősebb közleményét a szervezők

Az érintett csomópontban a tömegközlekedést és a gépjárműforgalmat a rendőrség egy-egy forgalmi sávon biztosítja, és azt kéri, hogy aki teheti, kerülje el az útszakaszt.

Az MTI helyszíni tudósítója szerint 100-120 taxi demonstrál, incidens nem történt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.