Szélsőséges vegetáriánusok raboltak el disznókat a mezőgecsei böllérfesztiválról

Két tucat sertést loptak el radikális vegetáriánusok Mezőgecsén

- írja a kárpátinfo.net.

A hír szerint a kárpátaljai falu böllérversenyének előestéjén tűntek el a disznók egy helyi gazdaságból, majd egy Vegan nevű, radikális vegetáriánusokból álló csoport vállalta magára az lopást.

A tolvajok felvették a kapcsolatot a falu polgármesterével, és követeléseket fogalmaztak meg, többek közt azt, hogy tiltsák be a böllérfesztivált.

Ha nem tiltják be a véres ünnepet, óránként lelőnek egy disznót.

A tolvajok a Mezőgecse környékén lévő erdőkben bujkálnak. A területen terrorelhárítási akció vette kezdetét.

A Kárpátinfo szerint Mezőgecsére érkezett Kárpátalja kormányzója, Hennagyij Moszkal és Buhajla József magyarországi főkonzul is.

A Kárpátinfo által átvett hír forrása az ukrán UA-Reporter híroldal, ahol valószínűleg az egyik munkatárs dilibogyót vacsorázott, mert ez a hír bizony álhír.

Az eredeti hír még azzal is vicceskedik, hogy a Vegan (Веган) vegetáriánus terrorszerveztet neve nem tévesztendő össze a Kárpátaljai Könnyűipari Dolgozók Uniójával (Виґан). Azt is írja, hogy a megindított terroelhárító akció fedőneve Sovdar (Шовдарь), ami meg egy helyi füstöltsonka-fajta.

Meg amúgy is mekkora hülyeség már ez az egész!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.