Orbán Ráhel és Andy Vajna is ott volt azon a zártkörű találkozón, ahol Rogán ismertette az újfajta állami turizmusszervezés koncepcióját

2016 február 10., szerda 4:59
310

„Orbán Ráhel, a miniszterelnök lánya és Andy Vajna filmügyi biztos/TV2 tulaj is ott volt azon a múlt heti zártkörű háttérbeszélgetésen, amelyen Rogán Antal, a miniszterelnök kabinetfőnöke „a fontos piaci szereplőket” tájékoztatta a kormány turizmussal kapcsolatos elképzeléseiről”

- írja a Hvg.

A lap korábban bemutatott egy kormányelőterjesztést, amely szerint felállna egy új állami intézményrendszer a magyarországi turizmus irányítására.

A teljes átszervezéssel megszűnne a Turizmus Zrt., aminek helyét az Idegenforgalmi Ügynökség venné át, amely alatt lenne a Nemzeti Kongresszusi Iroda (konferenciaturizmus) és a Nemzeti Rendezvénykoordinációs Központ (fesztiválok, tűzijátékok, sportrendezvények).

A Hvg úgy tudja, az eseményről „nemigen tudtak” és emiatt nem is nagyon képviseltették magukat a legnagyobb szakmai szervezetek képviselői, ott volt viszont a miniszterelnök lánya, aki turizmusfejlesztéből írta a szakdolgozatát a Corvinuson, és a minden lében két kanál Andy Vajna is. (Hvg)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt