Az egész jogi osztály lelép a TV2-től

Média
2016 február 26., 21:53
photo_camera

Nem Vujity Tvrtkó volt az egyetlen, akit pénteken kirúgtak a TV2-től. Az Index úgy tudja, hogy szintén közös megegyezéssel távoznia kell Péntek Zoltán jogi igazgatónak és Horváth Antal jogásznak is, de a jogi osztály harmadik munkatársa is lelépett a cégtől. A lap szerint az új jogászok jövő héten kezdenek Andy Vajna tévéjénél. 

Péntek Zoltán 1997-től, a TV2 indulása óta dolgozott a TV2 Csoport jogi képviselőjeként, ahol ügyvédjelöltként kezdett, majd 2005-től látta el az általános vezető jogi képviselői feladatokat.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.