Az emberek elveszik a robotok munkáját!

TECH
2016 február 26., 07:10
comments 28

A Mercedes visszasüllyedt a barbárságba, a természet visszafoglalja az ipari területet.

Nemrég ugyanis megváltak néhány jól bevált robotmunkaerőtől, és emberekkel meg kisebb, mobil gépekkel helyettesítették a kényszernyugdíjazott gépeket.

Az éhbérért ebédszünet nélkül is robotoló régi robotok már nem bírták követni a trendeket, és az új S-osztály több alkatrésze is megzavarta őket, ráadásul két munkafolyamat között túl nehezen álltak át.

Minthogy nincs mögöttük erős szakszervezet sem, a legfejlettebb ujjak és szemgolyók könnyedén kiszorították őket a munkaerőpiacról.

Szerencsére a globális trend továbbra is a gépek uralmának erősödése marad.

(Gizmodo)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.