Kubatov Gábor olyan helyen van, ahol sem telefonon, sem emailen nem lehet elérni

2016 március 2., szerda 12:50
237A magyar sajtó nyolc napja, a választási irodánál történt balhé óta keresi Kubatov Gábort, a Fidesz alelnökét. Az ott feltűnt kopaszok ugyanis a Fradi Securityhez köthetőek, az Erdősi Lászlónét kísérő férfi pedig Kubatov titkárának, Kindlovits Máténak osztálytársa volt.

A Fidesz alelnöke azóta nem szólalt meg, pedig még Lázár János is azt mondta, elkerülhetetlen, hogy megbeszéljék vele ezt az ügyet.

Aztán kezdett úgy tűnni, Kubatov az új Habony - legalábbis Kósa Lajos frakcióvezető éppen úgy nem akart válaszolni a róla szóló kérdésekre, ahogy néhány nappal korábban, amikor a tanácsadóról kérdeztük.

Később kiderült, Kubatov külfödön van (a vs.hu szerint az Egyesült Államokban), de kezdett feltűnővé válni, hogy miközben mindenki őt keresi, és állítólag már a Fideszen belül is sokan várják, hogy megmagyarázza az ügyet, a modern technikai eszközeivel sem sikerül vele kapcsolatot teremteni.

Ma ismét kerestük, és azt a választ kaptuk,

olyan helyen van, ahol sem emailen, sem telefonon nem lehet elérni.

A hét végére viszont már itthon lesz, és jövő héten fel lehet majd tenni neki a kérdéseket.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt