Kubatov Gábor olyan helyen van, ahol sem telefonon, sem emailen nem lehet elérni

POLITIKA
2016 március 02., 12:50
comments 234
photo_camera

A magyar sajtó nyolc napja, a választási irodánál történt balhé óta keresi Kubatov Gábort, a Fidesz alelnökét. Az ott feltűnt kopaszok ugyanis a Fradi Securityhez köthetőek, az Erdősi Lászlónét kísérő férfi pedig Kubatov titkárának, Kindlovits Máténak osztálytársa volt.

A Fidesz alelnöke azóta nem szólalt meg, pedig még Lázár János is azt mondta, elkerülhetetlen, hogy megbeszéljék vele ezt az ügyet.

Aztán kezdett úgy tűnni, Kubatov az új Habony - legalábbis Kósa Lajos frakcióvezető éppen úgy nem akart válaszolni a róla szóló kérdésekre, ahogy néhány nappal korábban, amikor a tanácsadóról kérdeztük.

Később kiderült, Kubatov külfödön van (a vs.hu szerint az Egyesült Államokban), de kezdett feltűnővé válni, hogy miközben mindenki őt keresi, és állítólag már a Fideszen belül is sokan várják, hogy megmagyarázza az ügyet, a modern technikai eszközeivel sem sikerül vele kapcsolatot teremteni.

Ma ismét kerestük, és azt a választ kaptuk,

olyan helyen van, ahol sem emailen, sem telefonon nem lehet elérni.

A hét végére viszont már itthon lesz, és jövő héten fel lehet majd tenni neki a kérdéseket.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.