"MIBŐL?"-táblás Fidesz-aktivistákkal ekézte Juhászt a TV2

2016 március 18., péntek 18:13
453

Újabb nap, újabb anyaggal ment neki az állami hitelből egy államközeli kaszinómogul-kormánybiztos által nemrég megvásárolt TV2 hírműsora, a Tények az Együtt politikusának, Juhász Péternek.

Sajnos a tények.hu-n még nincs kinn ez a csodálatos anyag (UPDATE: itt, 45. perctől), de azért itt egy kép belőle. A tévé elment Juhász bérleménye elé, a Szeréna útra, ahol "MIBŐL?" táblákat tartó Fidesz-aktivisták előtt beszélt egy fideszes KDNP-s parlamenti képviselő, Hollik Ist, valami olyasmiről, hogy Juhász Péternek túl kevés pénze van.A híranyagban elhangzott az is, hogy Juhász "elveszítette az önuralmát a kényelmetlen kérdésektől, ezért is beszélt minősíthetetlen hangnemben."Kiderült továbbá, hogy ebben, a rózsadombi elit környezetéből inkább lefelé kilógó házban lakik a politikus:Előzmény: tegnap már lement egy tartalmában ugyanilyen anyag, aminek azóta Juhász kirakta a tanulságos teljes verzióját.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt