Kiss László ügye miatt rendkívüli ülést tartanak Százhalombattán

POLITIKA
2016 április 06., 13:16
comments 410

Bár Gyárfás Tamás azt állította, Kiss László börtönbüntetése köztudott volt uszodai berkekben, Vezér Mihály százhalombattai polgármester azt mondta Indexnek, hogy csak tegnap értesült Kiss László büntetőügyéről, és a tudomása szerint a helyi képviselők sem tudtak Kiss múltjáról.

Ezért csütörtökön rendkívüli testületi ülést tartanak arról, hogyan kezeljék az ügyet, és akár vissza is vonhatják az alpolgármesteri megbízását. Vezér Mihály azt is mondta, hogy „amit Kiss László 55 évvel ezelőtt tett, azért megbűnhődött és megbánta. 55 év óta példás életet él, világraszóló sikereket hozott hazánknak. Munkásságát minden kormány, a hazai és nemzetközi sportélet is elismerte. Ezek a tények is hozzátartoznak a személy megítéléséhez.”

Egy februári interjúban egyébként, amit Kiss Lászlóval a legendás Kadarkai Endre készített, van egy kérdés a szövetségi kapitány nőkhöz való viszonyáról is (a nemi erőszakról nem esett szó):

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.