Ezek a Budapest 2024 olimpiai pályázat logó- és arculattervei

sport
2016 április 10., 12:47
comments 213

Itt láthatók a pályázatok, amikre a logopalyazat.budapest2024.org-on április 13. délig lehet szavazni. (Ott tartunk, hogy valaki egy piros-fehér-zöld Rubik-kockával pályázott.)

Korábban nem találtak tökéletes logót, mert a várakozásnál is több pályamunka érkezett a 2024-es olimpiára beadott budapesti pályázat logójára, de „a mezőnyben nem volt a megbízó szempontrendszerének tökéletesen megfelelő munka”.

A Nemzetközi Olimpiai Bizottságnak logó nélkül ment el Budapest pályázata. A logó hiányáról azt kommunikálták, direkt nem adtuk be a pályázathoz, hogy annál nagyobbat szóljon majd, amikor bemutatjuk.

photo_camera Artwerk by mE (magyarul én csináltam, versenyen kívül)

Egyébként Japán is megszívta ezt a logórajzolást, mert tavaly szeptemberben plágium miatt ki kellett dobniuk a 2020-as tokiói olimpia logóját. Így most bemutatták azokat a jelölteket, amik közül a lakosság kiválaszthatja a befutót.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.