Kifogyott a sörből Kuba

utazás
2016 április 10., 18:32
comments 222

Most már annyi turista érkezik az Egyesült Államokkal újabban békülgető kommunista országba, hogy a két nagy helyi sörgyártó, a Cristal és a Bucanero is kifogyott az utánpótlásból.

A Bucanerót a kormány az Anheuser-Busch InBevvel, a világ legnagyobb sörcégével együtt gyártja, de így sem bírja az iramot. Ezért 3 millió rekesszel kell rendelniük a közeli Dominikai Köztársaságból, hogy meglegyen a szükséges 19 millió.

De nem csak az amerikaiak tehetnek erről, a turizmus a szigeten 2014-ről 2015-re 17 százalékkal nőtt kb. 3,5 millió külföldi turistára, amiből csak 161 ezer volt az amerikai. Viszont az is igaz, hogy évi 77 százalékkal nő a Kubába érkező amerikai turisták száma. (Mashable)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.