Minden idők egyik legerősebb magyar sportfotója

POLITIKA
2016 április 10., 17:44

Tekintetek, kéztartások, energiák, szinergiák, minden. Úgy tökéletes, ahogy van.

A képen jobból balra: Nemcsák Károly színművész, Schmitt Pál volt köztársasági elnök, Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter és Wichmann Tamás kenuvilágbajnok az I. Széchenyi emlékszimultánon Csom István nemzetközi nagymesterrel sakkozva 2016-ban.
photo_camera A képen jobból balra: Nemcsák Károly színművész, Schmitt Pál volt köztársasági elnök, Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter és Wichmann Tamás kenuvilágbajnok (Fotó: Varga Mihály / Facebook)

A hét végén az I. Széchenyi emlékszimultánt tartották meg Óbudán, ahol Csom István olimpiai bajnok, nemzetközi nagymester ellen játszottak – többek között – a képen látható amatőr sakkozók. Varga Mihály (sötét) a 24. lépésben feladta.

Az Óbudai Széchenyi Kör és az Óbudai Kulturális Központ sakk szimultánnal tisztelgett Széchenyi István emléke előtt. A Széchenyi emlékév alkalmából, hagyományteremtő céllal megrendezett partit szombat délután 16 órától tartották meg. Az esemény mottója:

„Legyünk igazi hazafiak, nem annyira szájjal, mint inkább vállal.”

(A másik legerősebb sportfotó szerintem ez volt.)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.