Minden idők egyik legerősebb magyar sportfotója

POLITIKA
2016 április 10., 17:44

Tekintetek, kéztartások, energiák, szinergiák, minden. Úgy tökéletes, ahogy van.

A képen jobból balra: Nemcsák Károly színművész, Schmitt Pál volt köztársasági elnök, Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter és Wichmann Tamás kenuvilágbajnok az I. Széchenyi emlékszimultánon Csom István nemzetközi nagymesterrel sakkozva 2016-ban.
photo_camera A képen jobból balra: Nemcsák Károly színművész, Schmitt Pál volt köztársasági elnök, Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter és Wichmann Tamás kenuvilágbajnok (Fotó: Varga Mihály / Facebook)

A hét végén az I. Széchenyi emlékszimultánt tartották meg Óbudán, ahol Csom István olimpiai bajnok, nemzetközi nagymester ellen játszottak – többek között – a képen látható amatőr sakkozók. Varga Mihály (sötét) a 24. lépésben feladta.

Az Óbudai Széchenyi Kör és az Óbudai Kulturális Központ sakk szimultánnal tisztelgett Széchenyi István emléke előtt. A Széchenyi emlékév alkalmából, hagyományteremtő céllal megrendezett partit szombat délután 16 órától tartották meg. Az esemény mottója:

„Legyünk igazi hazafiak, nem annyira szájjal, mint inkább vállal.”

(A másik legerősebb sportfotó szerintem ez volt.)

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.