Polt Péter az ügyészek és bírák háborújáról: A stílus csak másodlagos

politika
2016 április 11., 12:46
comments 23

A parlamentben Bárándy Gergely (MSZP) kérdezte Polt Péter legfőbb ügyészt arról, hogy elhatárolódik-e Ibolya Tibor fővárosi főügyésztől, aki keményen nekiment a bíróságoknak többször is az utóbbi időben, elsősorban a Questor-ügy miatt.

Polt Péter azt mondta, hogy viták mindig is voltak, vannak és lesznek az igazságszolgáltatásban, és e viták tartalma fontosabb mint a stílus. Mivel a stílus csak másodlagos, ezért nem is tért ki ennek megítélésére. A vita tartalmi részében pedig szerinte Ibolya nem állított olyat, amit vitatni lehetne.

Polt azt is mondta, hogy a Questor-ügyben "a felelősségre vonás nem fog elmaradni, ha valaki bűncselekményt követett el". 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.