Újabb állami milliárdokat kaphat a TV2

media
2016 április 20., 10:06
Eximbank
photo_camera Eximbank

Hamarosan milliárdos nagyságrendű forgóeszközhitelt kap a TV2

a valasz.hu értesülései szerint. Andy Vajna cége, a Magyar Broadcasting a kereskedelni tévé felvásárlásához már kapott egyszer 6,72 milliárd forintot a Szijjártó Péter külügyminiszter felügyelet alatt működő Eximbanktól, de úgy fest, most a működtetéshez újabb injekciót adnak.

Nem sokkal később kiderült, hogy egy másik (akkor még épp) állami bank, az MKB is milliárdokkal segítette az üzlet létrejöttét.

Vajna most a jobboldali lap kérdésére megerősítette, hogy több bankkal is tárgyalnak működtetési hitelek felvételéről.

A lap szerint az Exim termékpalettáján a belföldi forgóeszközhitel felső értékhatára nagyjából 62 millió forintnak megfelelő euró, így a bank valószínűleg ezúttal is olyan kölcsönt készül adni a Magyar Broadcastingnak, ami nem szerepel a nyilvános hiteltermékeik között. (valasz.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.