Kínában betiltják az erotikus banánevést

2016 május 6., péntek 14:57
64

Kínában új jogszabályt fogadtak el, ami a streamszolgáltatók működését szabályozza. Mostantól a nap 24 órájában figyelniük kell a tartalmakat, és nemcsak a kifejezetten szexuális tartalmú streameket kell leállítaniuk, de azokat is, amiken

valaki banánt eszik.

Nem a gyümölccsel van bajuk, hanem azzal, hogy a felhasználók sokszor banánevéssel kerülik ki a szabályozást, és azt streamelik, ahogyan erotikusan majszolják a déligyümölcsöt. Na, ez mostantól tilos.

Kínában a párt igyekszik lecsapni az erotikus kontentre a neten, mert szerintük ez rombolja a társadalmi morált, de ezt a szabályozást már a vezetésen belül is támadták,

hiszen hülyeség.

a banánt enni tilos, hát esznek majd uborkát.

Kínában egyre népszerűbbek az olyan streamek is, amiken fiatal (sokszor 18 éven aluli lányok) kínai dalokat énekelnek, vagy csetelnek. A pártvezetésnek ez sem tetszik, mert sok esetben nyilvánvaló, hogy szexuális vágy kielégítésére használják a nézők ezeket a csatornákat is. (BBC)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt