Serena Williams kutyakaját evett pár órával a meccse előtt az Italian Openen

sport
2016 május 13., 07:39
comments 135

Serena Williams bevallotta, hogy az idei Italian Openen pár órával a Christina McHale elleni meccse előtt megkóstolta a kutyája, Chip kajáját, de aztán rá kellett jönnie, hogy nem volt a legjobb ötlet.Serena Williams és Chip - Fotó: AFP/Dominique Faget

„Úgy voltak vele, hogy mi a franc, hát csak megkóstolom, mi ez”

-mondta a világelső teniszező, aki hozzátette, hogy két órával később már úgy a klotyóra rohannia, ahogy csak tudott.

Ez különösen kellemetlen volt a meccs előtt, mert a heveny hasmenéssel súly is vesztett, ezért utána meg kellett ennie egy tál csirkehúst rizzsel, pedig nem volt sok étvágya. A kutyakajáról azt mondta, fogalma sincs mit tehetnek bele, csak azt tudta, hogy Chip szereti.

„Fogalmam sem volt, hogy emberek számára nem fogyasztható. Rá kellett volna írniuk! Most nagyon rosszul érzem magam. Csak egy kanállal ettem, de most nem vagyok jól.”
A hasmenés ellenére Williams így is legyőzte McHale-t 7-6 (9-7) 6-1-re. (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.