Az már tényleg egy új szint, ha a stadionépítést még reklámozzák is. Ráadásul Szijjártó Péter barátja kapta a munkát

sport
2016 május 17., 08:49
comments 41

A szombathelyi sportfejlesztés (focistadion és sportcsarnoképítés) eddig váratlan költségnövekedésével tűnt ki, 9,6 milliárd helyett végül 15,2 milliárdért készül el. És ehhez jön még hárommilliárd a kormánytól a szombathelyi Illés Akadémiának.

Ehhez képest tényleg aprócska, de azért lehajolni érdemes összeg az a 17,5 millió forint, amire “A szombathelyi labdarúgó stadion és sportcsarnok fejlesztéséhez (projekt) kapcsolódó marketing feladatok ellátása” címén szerződtek. Nem mással, mint Szijjártó Péter barátjának, Kuna Tibornak a cégével, a Young and Partnersszel. Az Isten által pénzszerzésre kijelölt Kuna újabb sikeres közbeszerzést az Átlátszó szúrta ki.

A nettó 17,5 millió forintos megbízás keretében a cégnek egy honlapot valamint közösségi médiacsatornákat kell létrehoznia és üzemeltetnie, sajtókapcsolatokat kell kialakítania, PR-tervet készítenie, arculatot kialakítania, Google- és Facebook-hirdetéseket vásárolnia, továbbá a sportkomplexum terveiből egy animációs videót kell készítenie.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.