Hatalmas magyar győzelem: egy óriási, seggkúp alakú Szent Koronával hatoltunk be a szlovák légtérbe!!444!!!

2016 június 1., szerda 8:45
273

Elvesztettük ugyan a Sámándobot, de mit nyertünk helyette!

Osztrák humoristák és Thürmer Gyula sem tudtak volna olyat kihozni a Szent Koronából (vagy legalábbis a képmásából, amit a Jobbik ugyanúgy elítél), mint a Szent Korona Ballon feltalálói, akik egy seggkúp, vagy esetleg buttplug – de legalábbis kevésbé korona – alakú, bérelhető Szent Korona-hőlégballont eregetnek a légtérben. Márciusban Ópusztaszeren szállt fel a Csoda, Fankadeli Youtube-csatornáján debütált:

De a látszat ellenére nem magyarellenes uszításról van szó. A hőlégballonok és a Szent Korona szerelmese, Mede Ferenc felvidéki vállalkozó a leírás szerint így jutott el a gigaprojektig:

„A Szent Koronáról szerzett ismeretei olyan mély hatással voltak rá, hogy úgy gondolta, hogy ez olyan méltó megjelenítése lehet az »égből alászálló« Magyar Szent Koronának, amely hűen tükrözi annak szakrális és felsőbb mivoltát, illetve annak eredetmítoszát.”

Az oldalon az is szerepel, hogy: „A Szent Korona Ballon nem másolat! Jelkép, és mint olyan a magyar megmaradást és kárpát-medencei összetartozást hivatott kihangsúlyozni. Megjelenése az »égen« a Magyar Szent Korona fontosságára kívánja felhívni a figyelmet a mai rohanó és szakralitását vesztett ember mindennapjaiban.”

Vasárnap pedig a szlovákok is megtudhatták, milyen a magyarok istene, mert a Szent Korona Ballon Egyházasbástból Fülekre megtette az első szlovákiai útját:

A Franciaországot lefingó óriási angliai segg óta nem láttam ilyen hazafias húzást, őszintén mondom, hogy le a kalappal!

A Szent Korona Ballon nem jöhetett volna létre Pap Gábor Magyar Örökség-díjas művészettörténész nélkül, aki az ősmagyar ezotéria és az alternatív Szent Korona-kutatás atyjaként nemrég MMA Életműdíjat kapott. Ő az, aki szerint a Nobel-díj és az Oscar hamis bálvány. (via csehszlovakkem)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt