Házkutatás az FHB-nál

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda január 11-én csalás és más bűncselekmény gyanúja miatt rendelt el nyomozást

- ezt mondta a rendőrség a Magyar Nemzetnek, amikor arról érdeklődtek, hogy miért tartottak házkutatást az FHB Banknál. A lap szerint adathordókat (számítógépeket) is lefoglaltak. A rendőrség azt is közölte, hogy a nyomozás fokozott ügyészi felügyelet mellett zajlik, bár nem világos, hogy ezzel mit akartak közölni.

Sokan eddig is arról beszéltek, hogy valami belső fideszes leszámolás megy Spéder Zoltán, a bank elnök-vezérigazgatója ellen, aki korábban a hatalom egyik jó barátja volt, de napokban egész hihetetlen, nyilvános lejártó kampány indult ellene. Ezeket a hangokat a mai házkutatás nem fogja elcsitítani. Ez most, főleg a rendőrség bevonásával durvább leszámolásnak tűnik, mint ami Simicska Lajos ellen indult, miután összevesztek a miniszterelnökkel.

Lázár János mindenesetre ma is barátjának nevezte a bankárt, mikor a kormányinfón kérdezték őt kettejük kapcsolatáról.

Már nyomdában a MAKRO

Lépj be a Körbe október 20-ig, hogy október végén neked is küldjünk egy tiszteletpéldányt.

Belépek
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.