A MÁV szerint idén végre elindul IC+ vasúti kocsik gyártása Szolnokon

közlekedés
2016 június 10., 09:42
comments 102

Még ebben az évben megkezdődik az IC+ vasúti kocsik sorozatgyártása a MÁV-START Zrt. szerint. Csépke András, a vállalat vezérigazgatója szolnoki sajtótájékoztatóján elmondta, hogy a MÁV Start 20 nemzetközi közlekedésre alkalmas IC+ kocsi gyártását tervezi, amelynek előkészületei, közbeszerzési eljárásai már megkezdődtek. 2018-tól elindulhat 100 darab belföldi közlekedésre szánt IC+ típusú vasúti személykocsi sorozatgyártása. Minderre a magyar kormány 30 milliárd forintot költött. (MTI)

(A címlapkép sajnos csak illusztráció.)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.