Újabb szurkolónk mutatott hónalj-horogkeresztet

futball
2016 június 22., 14:08
comments 347

Újra felbukkant az ember Lyonban, akivel csak az a baj, hogy túl izmos, és egyébként spanyolországi testépítő-bajnok (ő van a lenti kép közepén, neki díszíti hooligan felirat a hasfalát, és szóba került Csányi Sándor MLSZ-elnök közleményében is). Mellette viszont van egy férfi az AFP képén, aki tetoválása alapján a Bordeaux-ban felbukkant emberhez hasonlóan szintén nagy tisztelője lehet Adolf Hitlernek.

photo_camera   Joe KLAMAR / AFP

Azaz:

De nem csak horogkereszt van ott, hanem az egy egész alakos Rudolf Hess portréba van rejtve, és van egy lángok ölelte nyilaskereszt, továbbá egy nyak-88-as is. Ez ahhoz képest elég komoly teljesítmény, hogy csak a felsőtestének egy részét és az egyik karjának felét látjuk!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.