Lázár János kilépne az Európai Unióból

Feliratkozás a Járvány hírlevélre

Minden hétköznap elküldjük, amit a járványról tudni érdemes. Iratkozz fel, és vigyázzunk egymásra!

A Miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki Kormányinfót azt mondta,

nem tudna jó szívvel az EU-ban való bennmaradásra szavazni.

Ha lenne egy erről szóló szavazás, akkor vagy nem menne el, vagy pedig nemmel szavazna. Elmondta, ez a véleménye az alapján, ahogyan ma az Európai Unió kinéz.

Lázár János beszédet mond az uniós támogatással felépült új szennyvíztisztító-telep átadásán a választókörzetéhez tartozó Székkutason 2016. április 13-án - Fotó: MTI/Kelemen Zoltán Gergely

Kiemelte, hogy az Európai Unió nem egyenlő Európával. Egyébként ettől a véleményétől függetlenül ő még ugyanúgy európainak tartja magát.

Lázár szerint  az EU nem alkalmas arra, hogy Európa értékei és érdekeit megvédje.

Elmondta, hogy 2004-ben még a belépésre szavazott, de mára nagyon nagyot csalódott. Szerinte az uniós csatlakozás nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Még a bérek sem növekedtek úgy, ahogy előtte ígérték. Úgy látja, hogy a bevándorlás kérdéseben az EU inkább a problémát okozza, mint megoldja.

2004-ben még a belépésre szavazott, de mára nagyon nagyot csalódott. Ez egyébként csak a magánvéleménye, nem a Fideszé vagy a kormányé. Nem tud arról sem, hogy a kormány napirendre akarná tűzni a kilépés kérdését.

444 MAKRO a Kör tagjainak

A 2018‑as választások titkos tárgyalásainak története.

Megnézem
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.