Amerikában lassan a KRESZ-ben is szabályozni kell a Pokémon Gót

közlekedés
2016 július 14., 10:26
comments 137
photo_camera Fotó: Arch20 FB

A Pokémon Go, ami állítólag a világ legjobb játéka, egyre hangosabban dörömböl a valóság és a mindennapok ajtaján: engem személy szerint ez az Independent videó sokkolt eddig a legdurvábban, de csak az elmúlt pár napban úgy eszkalálódott a jelenség, hogy az Amerikai Holokauszt Múzeum után már Auschwitzban is szólni kellett a vendégeknek, hogy ha nem muszáj, a tábor területén inkább ne kutassanak kincsek után.

Hogy az élet nem játék, először akkor látszott, amikor fegyveres rablók a játékkal csábították elhagyatott helyre a gyanútlan Pokémon Gózókat, hogy aztán ott kifosszák őket. De ahogy azt a fenti kép mutatja, Amerikában a közlekedésszervezésben is észrevették már, hogy nem veszélytelen, ha az autósok rákapnak a játékra és egy rossz pillanatban átvágnak a szembesávba begyűjteni egy Charmandert. (Arch20 FB)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.