Komoly ember komoly időkben: Boris Johnson rajta tartja a kezét a török fejleményeken

külföld
2016 július 16., 07:30

A frissen beiktatott brit külügyminiszter, a bohókás stílusáról ismert Boris Johnson hirtelen egy nagy geostratégiai incendens közepén találta magát, de megnyugodhatunk: remekül vizsgázott. Már jelezte is a világnak Twitteren, hogy beszélt a török külügyminiszterrel, akit biztosított arról, hogy Nagy-Britannia támogatja a demokratikusan választott török kormányt.

link Forrás

Boris Johnson éppen két hónapja írt arról verset, hogyan élvezkedik kecskékkel Erdogan elnök. (Fordítóversenyünk eredménye itt.)

Donald Trump egyelőre nem nyilvánult meg az ügyben.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.