Micsoda trükköt eszeltek ki, hogy titkosítsák 2 milliárd elköltését!

POLITIKA
2016 augusztus 11., 18:50
comments 107

A Népszabadság szerint nagyon ötletesen vették ki a közbeszerzési törvény hatálya alól az új budai park építését. A Millenáris mellett, a Margit körúton, Széllkapu néven épül valami, 2 milliárd forintért.

2013-ban azért titkosították az építkezés pnzügyi adatait, mert úgy volt, hogy a rendőrség is oda költözik, a Bűnügyi Szakértői és Kutatóintézetet kap ott új épületet, és nemzetbiztonsági érdekeket sértene, ha mindenki látná a pontos kimuatatásokat.

Csakhogy már tavaly tavasszal kiderült, hogy akkora épület oda nem kerülhet, mint amekkora a rendőrségnek kellene. Úgyhogy inkább máshova mennek.

A titkosítás azonban maradt, bár most már semmi sem indokolja. (nol)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.