Az RTL levédette a Győzike nevet

Média
2016 augusztus 15., 17:49
comments 102

A Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalának adatbázisa szerint az RTL Klub augusztusban levédette a Győzike márkanevet. Ezt az RTL meg is erősítette a Blikk kérdéseire.

A Blikk szerint egy tévécsatorna általában akkor védet le így márkanevet, ha a közeljövőben műsort akar indítani ezzel a címmel.

Az, hogy Gáspár Győző visszatér az RTL Klubra, eddig sem volt titok, ugyanis ő lesz a nyár végén induló új Való Világ-széria egyik műsorvezetője. De a Győzike név levédetése alapján nem kizárt az sem, hogy újraindul a Gáspár Győző és családja életét bemutató Győzike Show.

Ezt amúgy az RTL nem erősítette meg.

Győzike augusztus 11-én tutira benn járt az RTL stúdiójában, erről feltöltött egy képet is a Facebookjára:

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.