Egy ausztrál tollaslabdázó megmutatja Kenderesinek, milyen bekapni a verseny után pár sajtbureszt

sport
2016 augusztus 15., 04:31
comments 97

A 200 méteres pillangón bronzérmet nyerő Kenderesi Tamás ejtette el medence széli nyilatkozatában, hogy ráférne egy-két sajtburesz.

Az ausztrálok tollaslabdázója, Sawan Serasinghe pedig megmutatta, hogy hogyan is néz ki mindez a gyakorlatban. Miután kiesett kínai ellenfelével szemben, bánatát egy nagyon komoly gyorskaja-dózisba fojtotta:

link Forrás

Azt eddig is lehetett tudni, hogy a hihetetlen fizikai megterhelést jelentő játékok idején a legtöbb sportoló elképesztő étrendet követ, de a McDonald's konkrétan ingyen kaját oszt az olimpiai faluban a sportolóknak. Egy ausztrál úszó beszámolója szerint az olimpia elején még csak kevés sportoló engedhette meg magának, hogy ott egyen. Súlyemelők, diszkoszvetők és néhány maratonfutó bukkant fel csak az ingyen kajáért.

De ahogy telnek a játéknapok és egyre több mindenkinek ér véget a verseny, nagyon elszabadultak a dolgok, egyes sportolók pedig simán kikérnek tucatnyi sajtburgert is, a beszámolók szerint a személyzet nem is mindig győzi a kiszolgálást.

És ha már ez a téma, érdemes megemlíteni, hogy híres volt chicken nuggets-es diétájáról Usain Bolt is. A Rióban is aranyat nyerő futó Pekingben 10 nap alatt ezer chicken nuggetset fogyasztott el. (Mashable)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.